PUUNSORVAUKSEN KESÄLEIRI 2023

  

 

PUUNSORVAUKSEN KESÄLEIRI 2023

 

Puuseppämestarit ry/Suomen Puunsorvaajat järjestää 28. valtakunnallisen puusorvauksen kesäleirin yhteistyössä Salon seudun ammattiopiston kanssa Salossa ma–pe 5.–9.6.2023.

Leirillä pidetään monipuolinen kaksitasoinen puunsorvauskurssi, joista ensimmäinen taso on tarkoitettu vähän puunsorvauskokemusta omaaville ja toinen pidemmälle ehtineille sorvaajille. Kaikki puunsorvauksesta kiinnostuneet ovat siis tervetulleita.

 

Puunsorvauskurssin opettajina ja ohjaajina toimivat alan kokeneet suomalaiset taitajat. Lisäksi opiskelijat kehittävät osaamistaan vuorovaikutteisesti.


Kurssilla opiskellaan monipuolisesti erilaisia sorvaustekniikoita, sorvattavien esineiden suunnittelua ja muotoilua valmistamalla esineitä pääasiassa kotimaisista puulajeista sekä kuivasta että mahdollisesti märästä puusta.

 

Puunsorvauskurssin kurssimaksu on 220 euroa. Päivittäinen lounasmahdollisuus opiskelijaravintolassa hintaan 7,00 euroa/ateria.

Kurssipaikka on Salon seudun ammattiopisto, Taitajankatu 8, 24240 Salo.

Osallistukaa. Maksutonta parkkitilaa on koulun ympäristössä

Leirin järjestelyistä vastaa puuopettaja, lehtori Timo Kaasinen 044-7704710 ja Martti Koivumäki. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Martti Koivumäelle sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Ilmoittautumisen yhteydessä mainittava mm. sorvi- ja jalustatarve. Tiloista niin paljon, että tilaa löytyy, mutta ylimääräisiä sorveja eikä penkkejä tällä hetkellä ole.

 

Majoitustiloja Salossa.

 

Vuohensaari Camping karavaanari alue, löytyy myös muutamia mökkejä. Kannattaa varata ajoissa, netistä yhteystiedot. n. 4,5 km koululta

 Apartemento Helena -matkustajakoti on myös kohtuuhintainen ja on aivan koulun vieressä.

·  1-4 vrk 57 € / yksiö yhdelle ja 63 € / yksiö kahdelle

·  4-14 vrk 55 € / yksiö yhdelle ja 60 € / yksiö kahdelle

Ja Salon hotellit löytyvät netistä, niistä halvin lienee Piihotelli ja Salora -hotelli (ei vastaanottoa vaan koodilla sisään). Lähellä koulua.