PUUNSORVAUKSEN KESÄLEIRI 2016

  

PUUNSORVAUKSEN KESÄLEIRI 2016

 

Puuseppämestarit ry/Suomen Puunsorvaajat järjestää 23. valtakunnallisen puusorvauksen kesäleirin yhteistyössä Saimaan ammattiopiston kanssa Imatralla ma–pe 6.–10.6.2016.

 

Leirillä pidetään monipuolinen kaksitasoinen puunsorvauskurssi, joista ensimmäinen taso on tarkoitettu vähän puunsorvauskokemusta omaaville ja toinen pidemmälle ehtineille sorvaajille. Kaikki puunsorvauksesta kiinnostuneet ovat siis tervetulleita.

 

Puunsorvauskurssin opettajina ja ohjaajina toimivat alan kokeneet suomalaiset taitajat. Lisäksi opiskelijat kehittävät osaamistaan vuorovaikutteisesti.

Opettajina toimivat Tero Hulkkonen, Elja Pyykkö, Lauri Vartola, Aulis Haikonen, Antti Sorvamaa ja Kari Koski.
Kurssilla opiskellaan monipuolisesti erilaisia sorvaustekniikoita, sorvattavien esineiden suunnittelua ja muotoilua valmistamalla esineitä pääasiassa kotimaisista puulajeista sekä kuivasta että märästä puusta.

 

Puunsorvauskurssin kurssimaksu on 250 euroa. Suomen Puunsorvaajien jäsenet (sorviseura) saavat kurssimaksusta 10 %:n alennuksen. Kurssimaksun lisäksi opiskelijat maksavat ruokailunsa ja majoituksensa itse.

 

Kurssipaikka on Saimaan ammattiopisto, Sampo, Koulukatu 5, 55120 Imatra.

Leirin järjestelyistä vastaa Reijo Martikainen ja Kyösti Mäkinen. Ilmoittautuminen, majoitusvaraukset ja lisätiedot Kyösti Mäkiselle, mieluummin sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 0400-012583.

 

Majoitus: Center Hotel Imatra puh. 044 4300600 (ent. Cumulus), 1,8 km koululta.

Hinnat: 1 hh 70 e / vrk, 2 hh 80 e / vrk, 3 hh 90 e / vrk. Hintaan sisältyy aamiainen, parkkipaikka, sauna ja alv. Majoitus maksetaan hotellille saavuttaessa.

 

Päivittäinen lounasmahdollisuus opiskelijaravintola Solmussa, hinta 6,20 euroa/ateria.